CoMPaNieS Of HeRO

Thursday, April 30, 2009

.:COLEK PAUH:.

tadi ada member aku balik dari kampung.. MySpace so dia tak sempat beli pepe pon untuk kita orang.. jadi dia buatkan kami "colek pauh" hahahahaa~ taw ke korang..??

"colek pauh" ni cam asam la.. MySpace cane nak kasi taw ek..?? ermmm~ coba tengok pic bawah ni..

COLEK PAUH

tu la rope "colek pauh" tuh.. MySpace tapi aku da over lak makan.. da stuck giler dada aku.. cam bunyik kucing bernafas plak.. kalo mama aku taw aku makan.. mampossss aku!! biasa la.. asma.. bisa ni.. kan pakai ibu gule tuh.. adoyaiiii~ sodapkan..?? zoom ckit.. zaaaaasssssss~

AKU & ONEL JERK NGADAP

nyummm.. sodapkan..?? MySpace terima kaseh kat AYU n abang ipar dia.. MAT YIE.. ole² ni sodap..

Tuesday, April 28, 2009

.:HOSTELKU CAM PENJARA PUDU:.

huhuuuu~ MySpace aku da ubah position bilik aku.. tukar supaya nampak lebey luas.. n aku lebey selesa.. adehhhh la.. biasa la tuh.. busan².. layannnnn.. zasssss!!


NEW POSITION

ni position terbaru.. MySpacenanti leh la tido ngadap onel.. sapa?? korang tak kenal onel ek..?? japp japppp.. nanti aku kenalkan.. hahahahaaa.. cadar yang berpetak² tuh aku punya.. bantal pon 1 jerk.. bantal golek tarak.. bumbum aku pon tarak.. adoyaiii.. sedey.. sebelah tuh super duper yellow ninja aku.. aku ngah on9 pakai ninja la ni.. apa kat atas ninja aku tuh..?? zooooommmmmmm~~

PINGAT GAGAH PERKASA

ni la dia.. pengat pisang.. ekkkk.. pingat.. MySpace hahahaaa.. johan tuk futsal n tempat ke-3 tuk pingpong.. cewahhhhh~ seblom aku letak pingat ni.. kat situ aku letak pompom merah aku.. kalo korang tataw.. korang tanya ARA aku pe tuh pompom merah.. present from her!


KANTOI UNDERWEAR LAGIK

aucakkkk.. MySpace ni la onel.. nama dia ABDUL ASYRAFF B. ASLLE .. tu dia ngah cakap phone.. camtuh la gayanya kalo da cakap sama sumandak dia.. sumandak tuh gewe la.. awek!! dia ni orang kinarut.. sabahan.. aku pon terikot cakap slank dia.. da cam indon plak aku.. huhuuuu~

"majulah sukan untuk kinarut"

Sunday, April 26, 2009

.:KELANTAN FA:.


kelantan fa
.. MySpace walau pepe pon.. aku ucapkan tahniah buat pasukan kelantan fa.. walau pon tewas di final tapi perlawanan cam bagos pe.. cume sepakan penalti tu harus disempurnakan lagik..


cewahhhh.. MySpace cam pengulas sukan astro plak aku ni..

kepada peminat pasukan bola sepak kelantan.. MySpace sokongan anda dihargai.. cayokkkkk~

sedikit info :

1. 40,000 jualan tiket di beli oleh orang kelantan.
2. 200 buah bas yang terdiri daripada sani express, mutiara, skmk, bas sekolah, bas persiaran dari kelantan datang ke stadium bukit jalil.
3. 40 buah kereta kancil turbo berarak dari kuala krai.
4. 1000 pelajar uitm dan campus berdekatan datang berkonvoi ke stadium.
5. 100 orang pelajar dari adtec shah alam ke stadium.


Saturday, April 25, 2009

.:TO ALONG:.

aku nak tq kat akak ku.. along.. sarah.. nurul.. boh.. mucuk.. ara.. MySpace sebab promok aku punya blog.. kuikuiii~ lagik² dia wish aku live.. cewahhhh.. live ek..??

MySpace tentu korang nak gak kenal along aku tuh.. korang leh carik dia kat http://sara-darling.blogspot.com/ ni blog dia.. dia ada blog store dia.. nanti korang tanya la dia.. sebab dia buat tenet bisnes.. n agak berjaya.. suspekkkkk!!


ni pic masa aku mude² dolu.. encemkan..?? MySpace kuikuiiiI~ harap korang puji.. tunggu kucing bertandok la jawabnya.. tu semua kazen² aku.. belah mama.. tu gurl baju biru.. yang idong kombang tuh.. tu la along aku.. sopankan..?? kan..?? muahahahhaaaa.. haktuihhh!!

pepe pon.. MySpace aku sayang along aku.. aku windu family dorang.. abang long.. arissa.. adam.. wahhh.. tak sabar nak ajar adam men bola.. nanti da besor.. jadi BEKEM.. heheheheee..

.:GUNUNG STONG:.

MySpace ni aku nak cite ckit sal.. sal.. sal.. sal pe ek..?? sal gunung stong..

korang mesti taw yang aku ni memang MySpace suke sangat ngan gunung² ni.. hihikhikkkkk~ so aku nak story ckit sal gunung yang aku pi masa coti midsem aritu ngan dak² senior n classmate aku..

gunung stong ni kat dabong.. jelawang.. dan air terjunnya tertinggi di asia tenggara.. tinggi gunung ni plak lam 1422m dari aras laut..
cup c type b.. muahahahhaaa..

sape leh celennnn..????!!! MySpace

kami 9 orang pegi mendaki.. ehh..?? tul ker 9..?? MySpace jap nak kira.. aku, pendi, kimie, payed, jere, lat, john, limie, sarah.. haaaa.. betoi la.. puihhhh~ tapi last datang lagik 2 orang.. iaitu apih n amy.. maknanya 11 orang..

MySpace aku nak kasi taw korang yang team aku bawak kali ni bertuah sangat.. sebab dorang dapat tengok "kepala air".. apa..?? air dari kepala..?? puihhhhh~ mana korang nak tale atas gunung tu ngokkkkk!! "kepala air" ni terjadi bila hujan lebat jerk.. datang cam tsunami.. derassss.. nyunggggggggggg~ camtuh la bunyiknya.. heheheee~

DORANG DA PANCET

DA CAMPAI AKHIRNYA

SABAR NAK TENGOK TARI NAEK

TU LA KEINDAHAN YANG AKU WINDU

MUHASABAH DIRI SEJENAK

video

.:CHAMPION:.

ni aku nak citer sal mende 2 3 ari lepas.. MySpacelam ari senin.. heheheeee.. aku nak kasi taw korang yang aku ada sport day.. biasa la.. last year aku dok kat "penjara pudu" ni.. aku ngan geng² aku target maw jadi champion.. cewahhhhh!!

tak cayer..?? MySpace ape korang ingat budak komputer taw pegang mouse ngan petek² keyborad je ker..?? puihhhh~ tengok janggot la banggggg.. hahahaaaa~

MySpace aku bolot futsal (ehemmmm² champion taw) dengan 1 goaaaaaaallllllllllllllllllllll.. n aku bolot tempat ke-3 pingpong.. (huhuhuuuu jadilah tuh kan..??)

TIME MIK PINGAT

TEAM CHAMPION 2009
MySpaceMySpace gang² aku yang len pon bolot banyak acara.. lagik² dak pompuan.. ganas bebbb!!

MySpace dorang bolot champion tarek tali.. caye tak..?? bele jin agaknya nihhh.. puihhhh~ bola jareng.. pingpong.. bola tampar.. banyakkan..?? pepe pon tahniah!!

.:BESDAY BOY:.

salam semua.. MySpace waduhhhh.. manyak sowie lor coz aku terpakse delete akunya blog dulu.. ada prob ckit ngan aku punya blog.. sok aku kasi buang saja.. sowie sangat..

1st aku nak kasi taw semua.. MySpace today is my besday.. wacaaaaaaaa~ da cokop 25 da nih.. cam da tua plak bunyiknya.. mana taknya.. da berjanggot banggggg.. hahahaaaa~

MySpace arini aku tak celeb.. sebab da celeb awal².. awal pon awal la labuuuu~ ni tengok nih.. cantek.. padat.. paduuuuuu!!! harimau malaya =p

ADIDAS F5 INDOOR

MySpace n pada along aku.. cewahhhhhh.. jaga².. aku nak mintak present nihhhhhh.. ngan bestfren aku tuh.. si yemma.. ko ciap jap g.. n mucuk.. ko da dapat gajikan..?? hahahhaaaaa~

pepe pon.. present bukanlah segalanya.. MySpace aku cuma bersyukur sebab aku masih lagi boleh menyambut 25 APRIL dengan keadaan yang cukup baek.. alhamdulillah..